ワインペアリングディナー Winemaker’s dinner《JULIEN PILON》

ジュリアンピロン氏を初めてシェオリビエに招待し開催される
ワインペアリングディナーが10月31日に決りました
ローヌ渓谷出身のジュリアンピロン氏は、10年以上スペインとルーシヨン地方で働き、
有名なワイナリーでワイン醸造を学んだ後、地元コンドリユー村で自分自身の
ワイナリーを2010年に始めました。
セパージュ(株)オーナーのイヴ・ラングラー氏の紹介の元、
このディナーが実現した事を大変嬉しく思っています。
オリビエのお料理とご一緒に是非お楽しみ下さい。

ご提供予定のジュリアンピロン氏のワイン
・ヴァンドペイ100%ヴィオニエ
《モン グランペール エテ リモナディエール》2018
・サンペレイ《レメゾンドヴィクトール》2018
・コンドリユー《ローヌ》2018
・コルナス《エレガンス ドュ カイユー》2017
最後にデザートとご一緒に、ローヌ南部の
・《ミュスカ ド ボーム ド ヴニズ》2016
ドメーヌ デ ゾンディーヌ

日時:2019年10月31日(木)
18:30~受付 19:00開始
会費:18,000円(税・サービス料込)

For the first time a winemaker’s dinner with Julien Pilon will be held at
Chez Olivier on October 31st.
Native from the Rhône Valley, Julien spent more than 10 years
working in Spain and Roussillon, learning winemaking in famous wineries,
then started on his own in 2010 in his home village of Condrieu.

We are very pleased to welcome him in Tokyo and to hold a dinner to introduce
his wines imported by Yves Ringler, owner of Cepages Corporation.
Please come and enjoy them with Olivier’s dish pairings.

Please find below Julien Pilon’s wines for this dinner:
– Vin de pays 100% viognier « Mon grand-père était limonadier » 2018
– Saint Péray « Les Maisons de Victor » 2018
– Condrieu « Lône » 2018
– Cornas « Elégance du caillou » 2017
We will finish the dinner with a dessert
wine from Southern Rhône,
« Muscat de Beaumes de Venise 2016»
from Domaine des Ondines.

Dinner : Thursday, October 31st 2019
Restaurant open: 6:30pm
Dinner start: 7:00pm
¥18.000(all taxes included)

Reservation by phone : 03 6268 9933
By email : chez.olivier.tokyo@gmail.com