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9周年記念ディナー/9eme ANNIVERSAIRE

シャンパン“ペリエ・ジュエ”&シェ オリビエ 9周年記念ディナー
9eme ANNIVERSAIRE
EVENEMENT PERRIER-JOUET & CHEZ OLIVIER

お陰様でシェ オリビエは9周年を迎えることとなりました。
これを記念して、シャンパンディナーを開催することとなりました。
市場に出回らない貴重なペリエ・ジュエのシャンパンをオリビエのお料理とご一緒にお楽しみ下さい。

2018年9月20日㈭ JEUDI 20 SEPTEMBRE
受付:18:30~ 開始:19:00 ACCUEIL:18h30 START: 19h00

ペリエ・ジュエ ブリュットNV
Perrier-Jouet Brut NV

ペリエ・ジュエ ベルエポック 2008
Perrier-Jouet Belle Epoque 2008

ペリエ・ジュエ ベルエポック ロゼ 2006
Perrier-Jouet Belle Epoque Rose 2006

ジェボローム ペリエ・ジュエ ベルエポック 1999
JEROBOAM Perrier-Jouet Belle Epoque 1999

ブラゾン ロゼ
Blason Rose

料金/TARIF: ¥24,000 (税・サービス料込)TTC

ご予約はReservation→℡.03-6268-9933

夏季休暇について

夏季休暇:8月5日㈰~8月16日㈭
*8月17日(金)はディナータイムより営業致します。

Closing Information :
* We’ll be a summer vacation from Sunday 5th to Friday 17th August 2018.
We’ll reopen on 17th from 6:00 pm for dinner.

シェ オリビエ メールニュース7.8月号・ Chez Olivier’s Newsletter July 2018

お客様各位
Dear customers,

この夏、オリビエが新鮮なお魚とお野菜をつかった前菜をご用意致しました。
7月のお勧めのお料理です。
アジのマリネと柑橘類、トマトのカルパッチョ、カツオとスモークサーモンのタルタル、カレー風味です。
彩が良く、フレッシュでヘルシーな前菜は、ランチとディナー共にお召し上がり頂けます。
This summer, Chef Olivier created a new starter with fresh fishes and vegetables.
This is our suggestion for July…
Marinated horse mackerel “Aji” with citrus, bonito “Katsuo” and smoked salmon tartar, served with tomatoes carpaccio and cold curry sauce.
Colorful, fresh and healthy starter served for lunch and dinner.

ご予約は・reservation→☎03-6268-9933

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7月の定休日と夏季休暇
7月:日曜(1,8,15,22,29)と第一月曜2日と海の日16日㈪
夏季休暇:8月5日㈰~8月16日㈭
*8月17日はディナータイムより営業致します。

Closing Information :

In July, we will be closed every Sunday (8, 15, 22, 29) and on Monday 16th (public holiday)

* We’ll be a summer vacation from Sunday 5th to Friday 17th August 2018.
We’ll reopen on 17th from 6:00 pm for dinner.

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7月の定休日

7月の定休日
7月:日曜(1,8,15,22,29)と第一月曜2日と祭日16日
Information
In June, the restaurant will be closed on Sunday 24th.
In July, we will be closed every Sunday (1st, 8, 15, 22, 29) and the first Monday 2 and Monday 16th(public holiday).

シェ オリビエ メールニュース/Chez Olivier’s Newsletter

夏が近づいて参りました。オリビエシェフがフレッシュフルーツをつかった新しいメニューをご用意しました。
As summer approaches, Chef Olivier created a new menu with fresh fruits…

今月のお勧め:
フランス産の鴨胸肉とピスタチオを入りの鴨のテリーヌに、プラムのジュレを添えて酸味と爽やかさを加えました。更に食いしん坊のためにフォアグラクリームをのせ、クリスピーなピスタチオとゴマのチュイルで食感を添えました。こちらのお料理はランチ・ディナー共にお召し上がり頂けます。
Suggestion of month:
Duck terrine made with duck breast and pistachio, coated with a plum jelly for a delighted freshness, a foie gras mousse for the greed, a crispy pistachio and sesame seed tuile. This appetizer is served for both lunch & dinner.

~シェフのレコメンド~
Our Chef’s Suggestion Menu
(¥13.500 + 10% service charge)

Amuse-bouches
アミューズ

Green asparagus from Nigata, morel mushrooms, sweet bread
新潟県産グリーンアスパラガス、モリーユ茸、リ・ド・ヴォー

Roasted lobster, seasonal vegetables, peach,
citrus and red fruits sauce
オマール海老のロースト、季節の野菜、桃、柑橘類と赤い実のフルーツのソース

Roasted duck foie gras, rhubarb cooked with fir tree syup,
honey and almond sauce
仏産鴨のフォアグラのロティ、ルバーブと松のシロップ、アーモンドと蜂蜜のソース

Wagyu sirloin steak, red wine sauce, tomato, pepper,
basil, pine nuts, Parmesan cheese polenta
牛サーロインステーキ、赤ワインソース、トマト、バジル、松の実、パルメザンチーズのポレンタ
Or もしくは
Bresse pigeon “Miéral”, the leg in a buckwheat puff pastry, cherry, potato
ブレス産 ”ミエラル”の鳩肉、そば粉の生地で包んだもも肉、チェリー、アンナ風じゃが芋

Pepper, raspberry, tomato, strawberry and pistachio in a dessert
パプリカ、木苺、トマト、イチゴとピスタチオのデザート

« Passionately exotic » chocolate, banana and spices
〜南国のパッション〜チョコレート、バナナとスパイス

ご予約は→☎03-6268-9933