シャトー マレスコ サンテグジュペリ ワインペアリングディナ-/Wine Pairing Dinner with Château de Malescot Saint-Exupéry (Margaux)

シャトー マレスコ サンテグジュペリのオーナー兼醸造家の、ジャン・リュック・ズジェール氏をお招きし、5種類のワインとお料理をお楽しみいただくワインペアリングディナーです。
〈ご提供予定のワイン〉
・シャンパン ボランジェ スペシャル キュヴェ
・ラ・ダム・ド・マレスコ2014
・シャトーマレスコ・サンテグジュペリ2003
・シャトーマレスコ・サンテグジュペリ2009
・シャトーマレスコ・サンテグジュペリ2016

日時:2019年11月18日(月)
受付:18:30~
開始:19:00
会費:18000円(税・サービス料込)

For the first time a winemaker’s dinner with Château de Malescot Saint-Exupéry from Margaux (Bordeaux) will be held at Chez Olivier on November 18th .
We are very pleased to welcome Jean-Luc Zuger, owner and winemaker of Château Malescot, in Tokyo and to hold a dinner to introduce his winery classified as one of the “Troisième Grand Cru” (3rd Growth) in the historic Bordeaux Wine official classification of 1855.
Please come and enjoy his wines with Olivier’s dish pairings.

Wine list :
Apéritif Champagne Bollinger Spécial Cuvée
La Dame de Malescot 2014
Château Malescot Saint-Exupéry 2003
Château Malescot Saint-Exupéry 2009
Château Malescot Saint-Exupéry 2016

Dinner : Monday, November 18th 2019
Restaurant open: 6:30pm
Dinner start: 7:00pm
¥18.000/guest (tax included)

ご予約は:☎03-6268-9933
By email : chez.olivier.tokyo@gmail.com

ワインペアリングディナー Winemaker’s dinner《JULIEN PILON》

*残り数席ご予約承れます

ジュリアンピロン氏を初めてシェオリビエに招待し開催される
ワインペアリングディナーが10月31日に決りました
ローヌ渓谷出身のジュリアンピロン氏は、10年以上スペインとルーシヨン地方で働き、
有名なワイナリーでワイン醸造を学んだ後、地元コンドリユー村で自分自身の
ワイナリーを2010年に始めました。
セパージュ(株)オーナーのイヴ・ラングラー氏の紹介の元、
このディナーが実現した事を大変嬉しく思っています。
オリビエのお料理とご一緒に是非お楽しみ下さい。

日時:2019年10月31日(木)
18:30~受付 19:00開始
会費:18,000円(税・サービス料込)

Menu Diner Julien Pilon
“ジュリアンピロン”ワインペアリングディナー メニュー

Amuse-bouche ・アミューズ
Vin de pays 100% viognier « Mon grand-père était limonadier » 2018
*
Snails raviolis, pan-fried duck foie gras, abalone, mushrooms stock with yuzu-kosho
エスカルゴのラヴィオリ、フォアグラのポワレ、
あわび、きのこのブイヨン 柚子胡椒の香り
Saint-Péray « Les maisons de Victor » 2018
*
Pan-fried Kijihata fish, black trumpets mushrooms purée,
cabbage stuffed with shells and squid flavoured with Tandoori spices
天然キジハタのポワレ、トランペット茸のピュレ、
貝とイカの詰め物をしたキャベツ タンドリー風味
Condrieu « Lône » 2018
*
Roasted pigeon breast, dried nuts and dried fruits, red wine sauce, Jerusalem artichoke, beetroot stuffed with foie gras, potatoes and chestnut
鳩胸肉のロースト、ドライナッツとフルーツ、赤ワインソース、
菊芋、フォアグラの入ったビーツ、じゃが芋と栗
Cornas « Elégance du caillou » 2017
*
« Esperanza Orange»・“オレンジのエスペランサ”
« Muscat de Beaumes de Venise » 2016 Domaine des Ondines

For the first time a winemaker’s dinner with Julien Pilon will be held at
Chez Olivier on October 31st.
Native from the Rhône Valley, Julien spent more than 10 years
working in Spain and Roussillon, learning winemaking in famous wineries,
then started on his own in 2010 in his home village of Condrieu.

We are very pleased to welcome him in Tokyo and to hold a dinner to introduce
his wines imported by Yves Ringler, owner of Cepages Corporation.
Please come and enjoy them with Olivier’s dish pairings.

Dinner : Thursday, October 31st 2019
Restaurant open: 6:30pm
Dinner start: 7:00pm
¥18.000(all taxes included)

Reservation by phone : 03 6268 9933
By email : chez.olivier.tokyo@gmail.com