11月の定休日・Closing days in November

11月定休日;11月5、12、19、26日(日)と第一月曜6日はお休みします。
*11月3日(金)と23日(木)の祭日は営業します。

Informations;
Closing days in November:
In NObember, our restaurant will be closed every Sunday and on Mondays 6th.
We will be open on Friday 3th and Thursday 23th, National holidays.

ご予約は・Resevation;☎03-6268-9933

シェ オリビエ・フレンチおせち 2018 新春 OSECHI BOXES

おせち2017

シェ オリビエのフレンチおせち 2018 新春
7寸3段重 40,000円(税込)

ご好評頂いてシェ オリビエの自家製フレンチおせちのご案内です。
フォアグラやパテ、オマール海老、キャビアなどシャンパンやワインによく合います。
普段と違ったおせちで新年をお祝いしませんか。
 *12月31日の10:00~15:00の間に店頭で引き取りをお願いしております(事前にご連絡頂ければ他の時間帯でのお引き取りも可能ですのでご相談下さい)。宅急便による配送も承ります(お箱代別途2,000円と配送料着払いでのご負担をお願い申し上げます。お支払は事前にお振込みでお願い致します。)。
ご予約は→☎03-6268-9933  *12月25日までご予約承ります。
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆
1段目  ・鶏肉のバロティーヌとピクルス
・仏産鴨のフォアグラ、マンゴーとパッションフルーツ、パンデピス
・鴨と野菜のテリーヌ
・海老のブルガー麦のサラダ
・プルニエのキャビアとブリニス
・赤と白のいんげん豆のサラダ
・スモークサーモン
・オマール海老のジュレ仕立て、カリフラワーのクリーム
・サバのリエット、塩レモンとオリーブ

2段目 ・トリュフ入り白いソーセージ
・レンズ豆のサラダと帆立の燻製          
・牛ほほ肉の煮込み、人参ピュレ
・ソーセージとサラミのアソート

3段目  ・ケークサレ
・鯛のエスカベッシュ
・ハーブのフレッシュチーズ
・キャラメル風味のミルクチョコレートの                                        
ムース、マスカポーネ、ヘーゼルナッツのビスケットとメープルシロップ    
・マカロンのアソート

RESTAURANT “CHEZ OLIVIER”
HOME MADE FRENCH OSECHI BOXES
for about 4 people¥40,000._( all taxes included)

To celebrate at home the New Year’s Day, with a japanese touch, Olivier prepared French style Osechi in a traditional japanese food box to share with the family (3-tier food box).
20 boxes only will be proposed this year, please don’t wait to order!
Please come to our restaurant on December 31st (from 10:00am to 3:00pm) to pick it up.
Reservation→☎03-6268-9933  ※Please reserved before 25th December.
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆
1st box ・Stuffed chicken breast rolls, pickles
・Duck foie gras, mango, passion fruit and gingerbread
・Duck and vegetables terrine
・Bulgur salad with shrimps from New Caledonia
・Caviar “Prunier” with blinis
・Mixed beans salad
・Smoked salmon
・Lobster with cauliflower cream
・Preserved lemon and olives mackerel “rillettes”

2nd box ・White sausage stuffed with truffle
・Smoked scallops, lentils salad
・Braised beef cheek, mashed carrot
・Ham and dry sausage assortment

3rd box ・Salted cake
・Sea bream escabeche
・Fresh cheese with herbs
・“Caramelia” chocolate cream with tonka beans flavour,
mascarpone, maple syrup, hazelnuts on a biscuit
・Macaroons assortment