メールニュース Chez Olivier’s Newsletter February 2019

冬のお料理
本日ご案内する新しいお料理は、
フランス産のお肉を使用した
季節料理“ピティヴィエ”です。
野生の鴨肉とキジ肉、
そしてフォアグラを使用しています。

WINTER FOOD
The new dish we are presenting to you
today is a seasonal French “Pithiviers”.
You are welcome to enjoy
the winter special dish
prepared with French meat.
Here below, this meat pie stuffed
with wild duck fillet,
pheasant and duck liver foie gras.

*****************************

チョコレート好きな方へ
今年のバレンタインに合わせた
特別なデザートのご案内です。
新しいシェ オリビエのデザートは、
3種類のチョコレートを使用し、
いくつもの食感を楽しめます。
チョコレートアイスクリーム、
クランキーチュイル、クランブル、
ミルクとダークチョコレートのカスタード、
キャラメルヘーゼルナッツ、
チョコレートビスキュイ、
そしてパッションフルーツと
マンゴーのゼリー…

CHOCOLATE LOVERS
Specially created for 2019 Valentine’s Day,
Chez Olivier’s new dessert is prepared
with 3 different chocolates
and many textures.
Chocolate ice-cream, crunchy tuile,
crumble, milk & dark chocolate custard,
caramelized hazelnuts, chocolate biscuit
and passion fruit and mango jelly…

*****************************

2月の定休日
日曜(3,10,17,24)はお休み致します。

Restaurant information
In February, as always, our restaurant
will be closed each Sunday (10, 17 and 24th).