年末年始の営業予定 Restaurant Informations

12月4(日)、5(月)、11(日)、18日(日)と31日(土)のランチはお休みさせて頂きます。

1月1(日)~9日(月)は冬季休暇とさせて頂きます。10日(火)はディナーより営業いたします。

*クリスマス期間12月23日(金)、24日(土)、25日(日)はランチ・ディナーともに営業いたします。
 一部メニューに変更がございます。お電話でご確認下さいませ。

*Restaurant Informations
In December, CHEZ OLIVIER will be closed on Sundays (4th, 11th, 18th) and Monday December 5th.
December 31st will be open for dinner only.
Our restaurant will be closed from Sunday, January the 1st until Monday, January 9th and will open again on Tuesday, January 10st for dinner.

ご予約は/Reservation→☎03-6268-9933

カウントダウンディナー New Year’s Eve

フランスでは大晦日の夜はレストランに出かけ、皆で新年を祝います。
シェオリビエでも毎年の恒例行事となりました。
スペシャルコースをご用意してお待ちしております。
シェフと一緒に楽しく新年をお祝いしませんか。

大晦日スペシャルコース:¥13,500(税込・サービス10%別)
*こちらのコースのみのご案内となります。

« New Year’s Eve »
Like every year, Chez Olivier will be open for the last day of the year.
Welcome to enjoy the New Year’s Eve Menu in a lively atmosphere and celebrate with us the New Year 2017.
New year Menu : ¥13.500 (please add 10% for service charge)

ご予約は/Reservation→☎03-6268-9933

クリスマススペシャルコース Christmas Menu

12月23、24、25日の3日間、クリスマススペシャルコースをご用意いたします。
家族と、恋人と、お友達と…シェフが腕によりをかけたお料理をご堪能下さい。

  ランチ:¥10,000(税込)*事前のご予約をお願い申し上げます。
ディナー:¥15,000(税込・サービス10%別) *こちらのコースのみのご案内となります。

Christmas Menu
Come to enjoy Olivier’s Christmas Menu included your favorite « Macaron de foie gras et truffe » and special Christmas dishes on 23rd, 24th, 25th.
Christmas Lunch : ¥10.000 (all taxes included) only on reservation
Christmas Dinner : ¥15.000 (please add 10% for service charge)

・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
MENU DE NOEL 2016

Amuse-Bouches/アミューズ
Saumon Balik, sauce raifort, pomme de terre croustillante
バリク風サーモン、ホースラディッシュのソース、クリスピーポテト
Carpaccio de Saint-Jacques, bavarois d’oursins, citron vert
帆立のカルパッチョ、ウニのババロワ、ライム
Mini Burger d’araignée de mer au yuzu
ズワイ蟹のミニバーガー ゆず風味
***
Homard rôti au poivre de Timut, légumes d’Hokkaido étuvés, sauce homard
オマール海老のロティ ティムール産胡椒の香り、北海道野菜のエチュベ、オマール海老のソース

Turbot cuit à la vapeur, citron vert, sauce Champagne, caviar osciètre Sturia Vintage
平目の蒸し焼き、ライム、シャンパンソース、オシェトラキャビア~ストゥーリア社 ヴィンテージ~

Macaron à la truffe, foie gras de canard à la truffe d’hiver, chantilly au sirop de moût de raisin
トリュフのマカロン、冬トリュフをまとった鴨のフォアグラ、葡萄のムーのシャンティ

Velouté de topinambour, marinés aux noisettes torréfiées
菊芋のヴルーテ(スープ)、ローストしたヘーゼルナッツのマリネ

Dos de Chevreuil en croûte, fruits secs et confits, purée de trompette
エゾ鹿の包み焼き、ナッツとドライフルーツ、トランペット茸のピュレ

Sphère au chocolat, espuma vanille, mousse chocolat noir, coulis de framboise
チョコレートの球体、ヴァニラのエスプーマ、ブラックチョコレートのムース、木苺のクーリ

Café et mignardises
コーヒーと食後の焼き菓子

ご予約は/Reservation→☎03-6268-9933

年末限定!フォアグラテリーヌの予約販売 Homemade Foie gras (take away)

12月15日~31日の間、シェ オリビエのフォアグラテリーヌを販売いたします。
保存料を使用していないのでフォアグラそのままの味をご家庭でお楽しみいただけます。
クリスマスやお正月、ホームパーティーでご利用下さい。 

¥7,500/500g(税別)
 *事前予約をお願いいたします。

Homemade Foie gras (take away)
We will prepare a duck foie gras terrine to take away from December 15th to 31st .
We will propose as well, a plain foie gras terrine or a plain foie gras terrine breaded with gingerbread.
Please call us to order : ¥7.500 /500g (without taxes)

ご予約は/Reservation→☎03-6268-9933

シェ オリビエのフレンチおせち Chez Olivier « Osechi » boxes

シェ オリビエのフレンチおせち 2017 新春

保存料を一切使用しない、シェ オリビエの自家製フレンチおせちです。
パテやフォアグラ、オマール海老などシャンパンやワインによく合います。普段と違ったおせちで新年をお祝いしませんか。
 *繊細なお料理のため、配送はできません。12月31日の10時から17時の間に店頭で引き取りをお願いしております。(時間帯以外の時間もご連絡頂ければご用意可能です。)

7寸3段重 ¥40,000._(税込)
*シャンパン ペリエジュエ グランブリュット1ボトル付き¥45,000._(税込)

ご予約は→☎03-6268-9933  *12月25日までご予約承ります。

◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆

1段目  ・鶏肉のバロティーヌとピクルス
・仏産鴨のフォアグラ、マンゴーとパッションフルーツ、パンデピス
・鴨と野菜のテリーヌ
・海老のブルガー麦のサラダ
・プルニエのキャビアとブリニス
・赤と白のいんげん豆のサラダ
・スモークサーモン
・オマール海老のジュレ仕立て、カリフラワーのクリームChez Olivier « Osechi » boxes

・サバのリエット、塩レモンとオリーブ

2段目 ・トリュフ入り白いソーセージ
・レンズ豆のサラダと帆立の燻製          
・牛ほほ肉の煮込み、人参ピュレ
・ソーセージとサラミのアソート

3段目  ・ケークサレ
・鯛のエスカベッシュ
・ハーブのフレッシュチーズ
・キャラメル風味のミルクチョコレートのムース、マスカポーネ、
ヘーゼルナッツのビスケットとメープルシロップ    
・マカロンのアソート

To celebrate at home the New Year’s Day, with a japanese touch, Olivier prepared French style Osechi in a traditional japanese food box to share with the family (2 or 3-tier food box).
20 boxes only will be proposed this year, please don’t wait to order!

1 Osechi box for about 4 people : ¥40.000 (all taxes included)
Including a bottle of Champagne Perrier Jouet Grand Brut : ¥45.000
Please come to our restaurant on December 31st (from 10:00am to 5:00pm) to pick it up.

1)Stuffed chicken breast rolls, pickles
2) Duck foie gras, mango, passion fruit and gingerbread
3) Duck and vegetables terrine
4) Bulgur salad with shrimps from New Caledonia
5) Caviar “Prunier” with blinis
6) Mixed beans salad
7) Smoked salmon
8) Lobster with cauliflower cream
9) Preserved lemon and olives mackerel “rillettes”

10) White sausage stuffed with truffle
11) Smoked scallops, lentils salad
12) Braised beef cheek, mashed carrot
13) Ham and dry sausage assortment

14) Salted cake
15) Sea bream escabeche
16) Fresh cheese with herbs
17) “Caramelia” chocolate cream with tonka beans flavour, mascarpone, maple syrup, hazelnuts on a biscuit
18) Macaroons assortment

Reservation→☎03-6268-9933