シェ オリビエ フレンチおせち/ HOME MADE FRENCH OSECHI BOX NEW YEAR 2020

毎年ご好評頂いておりますフレンチおせちのご案内です。
シャンパンやワインによく合うフレンチおせちです。
厳選食材を使用し、丁寧に手づくりしております。
オリジナルロゴ入りのお重に詰めてお届け致します。
シェ オリビエのお料理と共に、新年をお祝いしませんか。

・12月25日までご予約を承ります。
・12月31日10時~15時の間に店頭にてお引き取りをお願いしております。
・配送も承っております。(配送料お客様負担・一部地域除く)
・お支払は現金もしくはお振込みにてお願い申し上げます。
・保存料は一切使用しておりません。お早めにお召し上り下さい。
・約4名様分でございます。
・要冷蔵品

料金: ¥45000円(税込)

一段目
豚のリエットとピクルス
“パテ・アンクルート”、ポルト酒のゼリー
レンズ豆とイカのサラダ
タラマクリーム
“ストゥリア”キャビア(30g)とそば粉とじゃが芋のワッフル
海老と柑橘類のサラダ
ズワイ蟹とブロッコリークリーム、いくら
鴨のフォアグラ、マンゴーとパッションフルーツ、ジンジャーブレッドパウダー
サバのリエットとレモンコンフィ、ブラックオリーブ
二段目
オマール海老ときのこのバロティーヌ
牛ほほ肉の赤ワイン煮込み
鴨のコンフィとパルマンティエ、マッシュポテト
野菜とハーブのミルフィーユ
三段目
スモークサーモンとディルクリーム
鶏のバロティーヌ、パリジャン風野菜
チーズ各種
キャラメリアチョコレートクリーム、メープルシロップとヘーゼルナッツ
抹茶のマカロン
苺とピスタチオの“フレジエ”ケーキ

ご予約はお電話にて承っております:☎03-6268-9933


*写真はイメージです。

“Osechi Ryori” are the traditional foods enjoyed on New Year’s day in Japan.
The restaurant Chez Olivier propose you a French Osechi box with homemade and fresh ingredients.
Please enjoy colorful and tasty dishes packed together in original 3 layered boxes called jūbako, which resemble bento boxes, containing 4 people meal.

¥ 45,000 tax included

*Please order your French Osechi Box until December 25th.
*Please come and pick-up your box at “Chez Olivier” on December 31st from 10.00 am to 3.00 pm.
*Please kindly pay by cash or bank transfer.
*Delivery is possible (with additional charges).

FIRST BOX
Pork rillettes with pickles
Meat « Pâté en croûte », Port wine jelly
French Lentils and squid salad
Tarama
Sturia® Caviar (30g) Homemade buckwheat and potatoes waffles
Shrimp and citrus salad
Broccoli cream, spider crab, salmon eggs
Duck foie gras, mango and passion fruit, coated with gingerbread
Mackerel rillettes flavoured with preserved lemon, black olives
SECOND BOX
Lobster and mushrooms ballotine
Braised beef cheek, red wine sauce
Preserved duck Parmentier, mashed potatoes
Vegetables and herbs Mille-feuille
THIRD BOX
Smoked salmon and dill cream
Chicken ballotine, « à la Parisienne » vegetables
Cheeses assortment
« Caramélia» chocolate cream, maple syrup and hazelnuts
Matcha macaroons
Strawberries and Pistachio « Fraisier » cake

Reservation:☎03-6268-9933
By email : chez.olivier.tokyo@gmail.com

“シャトー・ド・ポマール“ ブルゴーニュ ワインペアリングディナー/Château de Pommard – Burgundy Wine Pairing Dinner

“シャトー・ド・ポマール”とシェ オリビエによる、今年最後のワインペアリングディナーディナーを開催いたします。
ルイ15世国王の秘書であるヴィヴァン・ミコー氏によって1726年に設立されたシャトー・ド・ポマールは、ブルゴーニュの中で最も象徴的なブドウ園の1つです。
 ワインスクールのヴァネッサ・ゲベル氏と、ワインコンサルタントのチン・シュウ・ファン氏のお二人をお招きし、ユネスコ保護地域にあるブルゴーニュのテロワールを紹介して頂きながら、ワインを味わっていただきます。
 シェ オリビエの冬のお料理と共に是非お楽しみ下さい。

日時:2019年12月5日(木)
18:30~受付、19:00開始
料金:20000円(税・サービス料込)

For this end of year, at Chez Olivier will be held a dinner in collaboration with “Château de Pommard”.
Founded in 1726 by Vivant Micault, secretary to King Louis XV, Château de Pommard remains one of the most iconic and visited wines estates in Burgundy.
Château de Pommard Wine School Director Vanessa Guébels and Wine Advisor
Ching Hsiu Huang take you a journey to discover the acclaimed UNESCO-protected
World Heritage Climats of Burgundy up close with their experience.
Learn how to professionally taste wine with a Wine Advisor and enjoy Olivierʼs Pairing dinner.

Dinner : Thursday, December 5th 2019
Restaurant open: 6:30pm
Dinner start: 7:00pm
¥20.000/guest (all taxes included)

ご予約は:☎03-6268-9933
By email : chez.olivier.tokyo@gmail.com