ワインペアリングディナー“シャトー・ド・ポマール” « Château de Pommard » Wine Pairing Dinner

シェ オリビエにて、ブルゴーニュの“シャトー・ド・ポマール”のコラボレーションディナーを開催致します。
 1726年、ルイ15世の書記官を務めたヴィヴァント・ミコーによって創設されたシャトー・ド・ポマールは、ブルゴーニュで最も象徴的であり、訪問客の多いワイン生産者の1つです。
 当日はシャトー・ド・ポマールワインスクールのディレクターであるヴァネッサ・ギュエベル氏とワインアドバイザー、チン・シウ・ファン氏のお二人のお招きし、ブルゴーニュの世界遺産に出会う旅にお連れします。
 プロのワインテイスティングの方法を学びながら、オリビエのお料理に合わせたディナーをお楽しみ下さい。

日時:2019年6月21日(金)
18:30~受付 19:00~開始
会費:20,000円(税・サ込)

For the first time at Chez Olivier will be held in collaboration dinner
with “Château de Pommard”.
Founded in 1726 by Vivant Micault, secretary to King Louis XV, Château de Pommard remains one of the most iconic and visited wines estates in Burgundy.
Château de Pommard Wine School Director Vanessa Guébels and Wine Advisor Ching Hsiu Huang take you a journey to discover the acclaimed UNESCO-protected World Heritage Climats of Burgundy up close with their experience.

Learn how to professionally taste wine with a Wine Advisor and enjoy
Olivier’s Pairing dinner.

Dinner : Friday, June 21th2019
Restaurant open: 6:30pm
Dinner start: 7:00pm
¥20.000/guest(all taxes included)

ワインペアリングメニュー

アミューズ
天然桜マスとスモークサーモンロール
キャヴィアリ社の“クリスタル”キャビア
ブリオッシュにのせたタラマ
CHAMPAGNE BOLLINGER Spécial Cuvée
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北海道産帆立のポワレ、スペルト小麦のイカ墨リゾット、
ルッコラのエミュリュション 生姜風味
Famille Carabello Baum, Chassagne-Montrachet Premier Cru 2016
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ブリュターニュ産オマール海老 ヴァニラ風味、レモングラスとサフランのブイヨン、
イエロービーツ ヴェルジュ葡萄の香り、柑橘類と一緒に炊いた小さなコーン
Famille Carabello Baum, Meursault 2015
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ビュルゴー家鴨胸肉 スパイス風味、チェリーの軽いソース
Famille Carabello Baum, Gevrey-Chambertin 2014
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“ピジョン・ロワイヤル”鳩胸肉のロティ、内臓のサンド、もも肉のコンフィ、季節のお野菜、
Château de Pommard, Clos Marey-Monge Monopole 2016
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いちじくのタルト、木苺とオリーブオイルのアイスクリーム、
コーヒー、紅茶、もしくはハーブティー

Wine Pairing Menu

Amuses-Bouche
Wild sea trout and smoked salmon crispy roll, Caviar Kaviari “Krystal”
“Tarama” cod roe on a brioche toast
CHAMPAGNE BOLLINGER Spécial Cuvée
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Pan-fried scallop from Hokkaido, squid ink spelt risotto, arugula salad and ginger sauce
Famille Carabello Baum, Chassagne-Montrachet Premier Cru 2016
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Brittany lobster roasted with vanilla, lemongrass and saffron sauce,
yellow beetroot flavoured with “verjus”, baby corn cooked with citrus
Famille Carabello Baum, Meursault 2015
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Burgaud’s duck cooked with spices, cherry sauce
Famille Carabello Baum, Gevrey-Chambertin 2014

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Roast pigeon breast from France, toast of giblets, seasonal vegetables,
preserved pigeon leg
Château de Pommard, Clos Marey-Monge Monopole 2016
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Fresh fig tart, raspberry, olive oil ice-cream
Café, thé, infusion

ご予約は/Reservation by phone : 03 6268 9933
By email : chez.olivier.tokyo@gmail.com