シェ オリビエ メールニュース 2019.3 /Chez Olivier’s Newsletter March 2019

ホワイトアスパラガスを
食す事ができる唯一の季節が春です。
この美味しくて有名なお野菜を
召し上がりに、シェ オリビエに
是非お越しください。
フランス南西にある「ランド産」を使用し、
国産柑橘類、オリーブオイルと
オーガニックアーモンドの
シンプルなレシピにすることで、
素材の味を生かしました。
Spring is the only season which
allows us to prepare white asparagus…
You are welcome to the restaurant to
enjoy this famous and delicious vegetable.
Producted in “Landes” in South West
of France, Olivier cooks it with Japanese
citrus, olive oil, and organic almonds.
A simple recipe to keep the natural taste.

*****************************

ボランジェ & シェ オリビエ

シャンパンディナーを開催します。

2019年4月12日(金)
受付:18:30
開始:19:00
料金:22,000円(税・サ込)

ご提供ワイン
・ボランジェ スペシャル キュベ
・ボランジェ ロゼ
・ボランジェ ラ グランド アネ2007
・ボランジェ R.D 2004
・ボランジェ ラ コート オー ゾンフォン
(赤ワイン/ピノ ノワール)

ご予約は→Tel.03-6268-9933

Bollinger & Chez Olivier

A Champagne Dinner will be
organize at Chez Olivier
on April 12th 2019 (Friday).

Event informations
Dinner : 22.000yen
(all taxes included)
Door opening : 6:30pm
Dinner Start : 7:00pm

Champagnes & wine :
-Bollinger Special Cuvee
-Bollinger Rose
-Bollinger La Grande Annee 2007
-Bollinger R.D 2004
-Bollinger La Cote aux Enfants
(Red wine. Pinot noir)

Reservation by phone : 03 6268 9933
or by email:
chez.olivier.tokyo@gmail.com