シェ オリビエ メールニュース7.8月号・ Chez Olivier’s Newsletter July 2018

お客様各位
Dear customers,

この夏、オリビエが新鮮なお魚とお野菜をつかった前菜をご用意致しました。
7月のお勧めのお料理です。
アジのマリネと柑橘類、トマトのカルパッチョ、カツオとスモークサーモンのタルタル、カレー風味です。
彩が良く、フレッシュでヘルシーな前菜は、ランチとディナー共にお召し上がり頂けます。
This summer, Chef Olivier created a new starter with fresh fishes and vegetables.
This is our suggestion for July…
Marinated horse mackerel “Aji” with citrus, bonito “Katsuo” and smoked salmon tartar, served with tomatoes carpaccio and cold curry sauce.
Colorful, fresh and healthy starter served for lunch and dinner.

ご予約は・reservation→☎03-6268-9933

**********************************************
7月の定休日と夏季休暇
7月:日曜(1,8,15,22,29)と第一月曜2日と海の日16日㈪
夏季休暇:8月5日㈰~8月16日㈭
*8月17日はディナータイムより営業致します。

Closing Information :

In July, we will be closed every Sunday (8, 15, 22, 29) and on Monday 16th (public holiday)

* We’ll be a summer vacation from Sunday 5th to Friday 17th August 2018.
We’ll reopen on 17th from 6:00 pm for dinner.

**********************************************