Starter of season & Main of season & Coffee季節の前菜・季節のメイン¥2,800(Not on Saturdays & National Holidays)(平日限定)
B Menu
Starter & Main & Dessert & Coffee前菜・メイン・デザート¥3,200
C Menu
Starter & Fish & Meat & Dessert & Coffee前菜・魚料理・肉料理・デザート¥4,500
全てのコースにバゲットとコーヒー又は紅茶、エスプレッソ、ハーブティがつきます
カプチーノもしくはカフェオレへの変更(+¥200)、ダブルエスプレッソ(+¥300)
紅茶をマリアージュフレール «アールグレイ フレンチブルー» にグレードアップすることができます(+¥350)
We propose a selection of teas from Mariage Frères (+¥350)
自家製バター Homemade Butter ¥450
5% service charge for lunch
ランチタイムは5%のサービス料を加算させて頂いております。
STARTER
前菜
Chestnut soup, smoked chicken breast salpicon, dried fruits and spices {A Menu}
シャテーニュ栗のヴルーテ(スープ)、スモークチキン、ドライフルーツとスパイス{Aコース}
Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavoured with bacon
温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ
Saddle of rabbit stuffed with shrimp, chorizo, squid, mussel and hazelnuts sauce
温かいウサギの背肉、イカ、海老、チョリソー、ムール貝とローストヘーゼルナッツのソース
Gravlax salmon roll with spider crab, vegetables, herbs, bulgur
サーモンマリネのグラヴラックス風、ズワイ蟹、野菜とハーブ、ブルガー麦
Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション
(+¥1.500)
MAIN
メイン
Seafood and fish in a soup tureen, vegetables and saffron sauce, topped with a puff pastry
魚貝のスープ仕立て パイ包み焼き、野菜、サフランのソース