LUNCH MENU

ランチメニュー
  • A Menu

    Starter of season & Main of season & Coffee 季節の前菜・季節のメイン ¥2,800 (Not on Saturdays & National Holidays) (平日限定)
  • B Menu

    Starter & Main & Dessert & Coffee 前菜・メイン・デザート ¥3,200
  • C Menu

    Starter & Fish & Meat & Dessert & Coffee 前菜・魚料理・肉料理・デザート ¥4,500
全てのコースにバゲットとコーヒー又は紅茶、エスプレッソ、ハーブティがつきます
カプチーノもしくはカフェオレへの変更(+¥200)、ダブルエスプレッソ(+¥300)
紅茶をマリアージュフレール «アールグレイ フレンチブルー» にグレードアップすることができます(+¥350)
We propose a selection of teas from Mariage Frères (+¥350)
自家製バター Homemade Butter ¥450
5% service charge for lunch
ランチタイムは5%のサービス料を加算させて頂いております。

STARTER

前菜
Chestnut soup, smoked chicken breast salpicon, dried fruits and spices {A Menu}
シャテーニュ栗のヴルーテ(スープ)、スモークチキン、ドライフルーツとスパイス{Aコース}

Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavoured with bacon
 温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ
                    
Saddle of rabbit stuffed with shrimp, chorizo, squid, mussel and hazelnuts sauce
  温かいウサギの背肉、イカ、海老、チョリソー、ムール貝とローストヘーゼルナッツのソース

Gravlax salmon roll with spider crab, vegetables, herbs, bulgur
サーモンマリネのグラヴラックス風、ズワイ蟹、野菜とハーブ、ブルガー麦
                    
Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション
 (+¥1.500)

MAIN

メイン

Seafood and fish in a soup tureen, vegetables and saffron sauce, topped with a puff pastry
魚貝のスープ仕立て パイ包み焼き、野菜、サフランのソース

Steamed kinmedai fish, squid ink risotto, arugula salad and ginger sauce
金目鯛の蒸し焼き、イカ墨のリゾット、ルッコラと生姜のエミュリュション
(+¥1,800)

Warm pork sausage in a brioche roll, Port wine sauce, mashed potatoes {Aコース}
ブリオッシュのパイ生地で包んだソーセージ、ポルト酒のソース、じゃが芋のピュレ{A Menu}

Braised beef cheek, red wine sauce, mashed carrot flavoured with cumin, caramelized onion
牛ほほ肉の赤ワイン煮込み、クミン風味の人参のピュレ、玉ねぎのカラメリゼ

    Pan-fried beef sirloin, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
(+¥2,800)

DESSERT

デザート

Warm chocolate tart, peanuts, salted vanilla ice-cream
温かいチョコレートのタルト、ピーナッツ、塩ヴァニラアイスクリーム

« New Style Tiramisu » white chocolate, warm coffee sauce
ホワイトチョコレートの殻に入ったティラミス、温かいコーヒーのソース

Crème brulée flavoured with thym, strawberry compote and sorbet
タイム風味のクレームブリュレ、苺のコンポットとソルベ
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせランチコース ¥7,500

Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション
                    
Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavoured with bacon
 温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

Seafood and fish in a soup tureen, vegetables and saffron sauce, topped with a puff pastry
魚貝のスープ仕立て パイ包み焼き、野菜、サフランんのソース

Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション

Your choice of dessert
お好みのデザート

Served with home made butter
Coffee , tea or herb tea
自家製バターとパン、コーヒー付き

Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます